keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Aikuisblogi tuumii: Uudet röökitopat, osa 1.

Terve! On ollut pientä taukoa tässä blogin kirjoittamisessa, en tiedä onko kukaan huomannut. Olin elokuun puolivälissä kirjoittamassa juttua Englannin matkastani, mutta pari sivua sitä kirjoiteltuani tunsin, että mun on ehkä oltava tässä hetken aikaa dokaamatta ja olinkin parin kuukautta. Noita reissujuttuja kirjoittaessani joudun sukeltamaan niin syvälle siihen kuvattavaan hetkeen, että sitä ei kestä ilman beer, joten jutun kirjoittaminen on ollut jäissä siitä asti. Ehkä vielä joku päivä sen tässä näpyttelen loppuun jos jaksan.

Tässä välissä on kuitenkin markkinoille puskettu tommoset uudet, erilaisilla mielet pahoittamaan suunnitelluilla kuvilla varustetut röökitopat. Tänään heräsin sysimustaan, tihkuiseen aamuun röökit aivan lopussa. Kerkesin sentään juuri ennen bussini lähtöä vielä kipaisemaan Juvenekselle hakemaan toppaa. Vihreä rööki oli lopussa, joten jouduin tyytymään siniseen ja vielä vittuiluna Juveneksen muija lätkäisi persepillun kuvalla varustetun topan tiskiin. Mitä siinä sitten tekee? En usko muuten, että tää on sattumaa, sillä Juveneksen sama myyjä antaa aina ne paskimmat kuvat, se on joko persepillu tai keuhkoleikkaus AINA.

En tiedä onko noitten suhteen olemassa jotkut säännöt, ettei saa kysyä millä kuvalla asiakas toppansa haluaa? Jotain sytkää ostaessa kyllä jaksetaan vielä 2016 kysyä moneen kertaan väristä, mutta näiden kanssa ei oo koskaan kysytty mitään. Yleensä kaupoissa annetaan vaan randomisti joku ja Juveneksella persepillu tai keuhkosyöpä. Ehkä tästä jaksaa joskus antaa suoraa palautetta, todennäköisesti ei, mutta päätin nyt tässä tilanteen parantumista odotellessa kirjoittaa näistä kuvista jonkinlaiset arvostelut ja tuumailen millaisissa tilanteissa mitäkin kuvaa voisi pyytää, jos se olisi mahdollista.1. Syntymättömän vauvan arkku


Tämähän on näistä se kaikista kaunein ja arvokkain kuva. Sopii hyvin ihan helpoksi yleiskuvaksi, mutta erityisesti juhlallisempiin tilaisuuksiin aivan must. Häihin ja vanhempien sukulaisten hautajaisiin ykkösvalinta, mutta esimerkiksi pikkujouluihin turhan vaisu. Kuvasta välittyy vahvan uskonnollinen tunnelma, joten valitse tämä, jos olet menossa tapaamaan vaikkapa helluntailaista tätiäsi. Hillitty värimaailma, vahva kokonaisuus.
2. Yskijä


Hauskin ja värikkäin tästä porukasta. Vaikka tämän saisi kuinka monta kertaa, on lähes mahdotonta olla ottamatta kuvan naisen ilmettä ja köhäistä kahdesti. *köh köh*. Hauskaa! Toimii myös kun näyttää kaverille. *köh köh*. Kaveri: *köh köh*. Tuplahauskaa! Perjantai-iltoihin ja yökerhoon!


3. Keuhkoleikkaus


Tässä on tavoiteltu jo selvästi tämmöistä raflaavampaa lähestymistä näihin hommiin. Selkeästi gorein näistä, saattaa aiheuttaa jo pientä ihmetystä tupakoimattomassa vieruskaverissasi täydessä linja-autossa kääriessä. Tämä saattaisi olla hyvä valinta sokkotreffeille, jos olisi vetämässä koviksen roolia ja haluaisi peittää nynnyytensä. Nahkatakki päälle, hiukset rasvalla taakse ja keuhkosyöpätopasta röökit esille. "Palaako, beibe?". Saattaisi toimia jollekin vanhempiaan vastaan kapinoivalle nuorelle neitokaiselle, tai en tiijä.
4. Hammas, VarvasLaitoin nämä kaksi samaan kategoriaan, koska nämä ovat mielestäni tyyliltään niin lähellä toisiaan. Hieman gorea, mutta ei mikään keuhkoleikkaus kuitenkaan. Kumpikin sopii hyvin päivittäiseen yleiskäyttöön. Molemmat toimivat hyvin myös eräänlaisina muistilappuina. Lopussa olevaa hammastahnaa ei kaupassa ikinä muista, mutta joka aamu yrität epätoivoisesti saada puristettua jo viikkoja vähissä olleesta hammastahnatuubista sen viimeisen ruittauksen. Hammastoppa taskussa saattaisi auttaa. Hammasharjakin tulisi uusia aina joskus. Varvastopan kanssa samantyyppinen homma, heittäisit ne rikkinäiset sukat jo roskiin ja ostaisit uusia. Ne ei maksa paljon mitään.5. Impotenssi 1, makaava


Rauhallisiin koti-iltoihin. Aina ei jaksa pyöriä kaupungin hälinässä. Joskus tekee hyvää olla vain yksin. Katsella lempi tv-sarjojaan ja pelata videopelejä. Illan päätteeksi rojahtaa omaan sänkyynsä alasti ja antaa kyyneleiden vain virrata. Sensuelli, rauhoittava kuva.6. Tuhkakuppivauva


Näihin kuviin on saatu kyllä mukavasti vaihtelua. Nyt sarjan taiteellisin osa. Tätä teosta unohtuu helposti katselemaan pidemmäksikin aikaa. Hieno kontrasti, taitavaa mustan ja valkoisen käyttöä. Tämä ei ole turhan hyökkäävä, toimii elegantin ihmisen perusvalintana. Vaikka olisit menossa taidenäyttelyn avajaisiin oikeasti vain ilmaisen viinin perässä, tämän topan avulla liikut tilaisuudessa kameleontin lailla.7. Persepillu


Ah, klassinen persepillu. Rohkean ihmisen valinta. Tän kanssa jo vähän hävettääkin kävellä tuolla kaupungilla! Tähän ei turru. Uniset silmät aukeaa, kun Juveneksen muija laittaa topan tiskiin ja pitää äkkiä kauhoa se taskuunsa ennenkuin kukaan näkee. Herättää aitoa ihmetystä ja hämmennystä linja-autossa. Kiistämätön klassikko syntyessään ja malliston lippulaiva, mutta tätä ei ihan joka paikkaan kehtaa eikä kannatakaan viedä. Voi olla, että jonnekin ei edes saa?

Päätän ensimmäisen osan toppapohdinnoista tähän, ettei tule kerralla liikaa ja että ehdin pelata vielä hetken rallipeliä. Tässä taitaa olla suunnilleen puolet sarjasta, loput huomenna tai joskus kun jaksaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti